Anne Vievermans vanTrilan Landgraaf en Nico Hermans van Victoria Hoensbroek eisten bij het Junior Masters van BECA in Arnhem beiden twee keer goud voor zich op in de categorie U17. Vievermans won met partner Renske Kwakkenbos het dubbel van het duo Demi Lensselink en Dione van Vlerken: 21-17 21-15.

Lees meer...

Anne Vievermans van BC Trilan Landgraaf en Nico Hermans van Victoria Hoensbroek zorgden alweer voor goud bij het Junior Masterstoernooi van De Ritte in Spijkenisse. De Limburgse jeugdinternationals deden dit in het mixed door winst op Renske Kwakkenbos en Ruben Wijnands (21-17 en 21-12).

Lees meer...

LK JEUGD Positieve sfeer rond deze sport

Bijna zeshonderd potjes badminton, gespeeld door bijna driehonderd jeugdigen. Een scenario waar heel Nederland van droomt maar dat alleen in Limburg realiteit is.

Lees meer...

Victoria-coach Maurice Breuer toonde zich uiterst ontevreden na de 8-0 nederlaag zaterdagavond bij Van Zijderveld. Niet alleen omdat het nu definitief laatste staat op de ranglijst van de eredivisie en tegen degradatie moet gaan spelen, maar ook omdat er enkele partijen niet verloren hadden hoeven worden.

Lees meer...

In het laatste competitieweekeinde zal beslist worden of Victoria Hoensbroek beslissingswedstrijden gaat spelen om in de eredivisie te kunnen blijven. In het thuisduel tegen DKC Den Haag, dat zeker is van een plaats in de play-offs, kreeg de Hoensbroekse badmintonformatie met 6-2 de oren gewassen.

Lees meer...