Op dinsdag 4 november 2014 organiseert Stichting Victoria 2000 en Supporters- en Donateursclub Victoria 2000 in samenwerking met de Badminton Bond Regio Limburg en BC Victoria alweer het 13e Open Limburgs Badmintondubbeltoernooi voor Bedrijven. In een gezellige ambiance werden op dinsdagavond 5 november 2013 spannende wedstrijden in dubbelformaat gespeeld. In het geheel waren 10 teams van verschillende bedrijven aanwezig. De finale wedstrijden om de 1e, 2e en 3e plaats tussen de Rabobank Parkstad Limburg, Sportfysio Stofberg en het Stukadoorsbedrijf Biesmans waren zeer close, uiteindelijk met de verdiende winnaar Sportfysio Stofberg.

Het kampioenschap wordt gespeeld als dubbeltoernooi waarbij een team bestaat uit 2 personen (eventueel tot maximaal 4 personen). De teams worden afhankelijk van hun sterkte ingedeeld in één van de drie categorieën:

  • Competitie: (oud-) competitiespelers met veel wedstrijdervaring (> 5 jaar)
  • Gevorderden: (oud-) competitiespelers & recreanten met enige wedstrijdervaring
  • Recreanten: spelers al dan niet in clubverband vrijwel zonder wedstrijdervaring

Ieder team speelt binnen haar groep minimaal 5 wedstrijden. Deze wedstrijden worden op tijd (12 minuten) gespeeld om zeker te stellen dat het toernooi volledig afgespeeld kan worden.

Uiteraard wordt er ook aan de inwendige mens gedacht. Na de sportieve inspanningen worden de teams in een gezellige ambiance van Sportcafé Time Out ontvangen met welverdiende drankjes en een luxe buffet.

Programma

17.30 uur: ontvangst met koffie/thee en een broodje
18.00 uur: kennismaking en inspelen
18.15 uur: aanvang wedstrijden
20.45 uur: douchen
21.00 uur: bar & buffet geopend
21.45 uur: uitreiking prijzen aan winnaars
22.30 uur: sluiting

Locatie

Sporthal In de Biessen
Gravin van Schönbornlaan 4 te Hoensbroek

Inschrijving

Inschrijving is mogelijk door onderstaand inschrijfformulier op te sturen naar postbus 19, 6430 AA Hoensbroek of te e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Tevens dient het verschuldigde inschrijfgeld van € 120,- per team op bankrekening 962262005 t.n.v. Stichting Victoria 2000 te worden over gemaakt onder vermelding van de teamnaam. De inschrijfsluiting is op woensdag 26 oktober.
Klik hier voor het inschrijfformulier in PDF formaat.

Meer informatie

Franz-Josef Breuer
tel: 045 / 5217981
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jan Biesmans
tel: 045 / 5214461
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.