Disclaimer

Alle gegevens op deze website worden door BC Victoria met de grootste zorgvuldigheid onderhouden. Voor alle informatie op deze website worden enkel betrouwbare bronnen aangewend. Door de snelle evolutie van de behandelde materie blijft echter de mogelijkheid bestaan dat de gegevens toch niet volledig accuraat zijn, daarom wijst BC Victoria elke aansprakelijkheid voor onvolkomenheden af. Wanneer wij worden verwittigd van fouten of onvolledigheid van de gegevens, zullen wij onmiddellijk overgaan tot verbetering of aanvulling.

Wat betreft links naar andere websites, kan BC Victoria in geen enkel geval aansprakelijk gesteld worden voor het bestaan en de inhoud van deze websites en de diensten die er aangeboden worden.

Deze internetsite, de logo's en de andere elementen van deze site zijn auteursrechtelijk beschermd. Het kopiëren, aanpassen of wijzigen van een deel of van geheel deze site onder welke vorm en op welke wijze dan ook, zonder de uitdrukkelijke toelating van BC Victoria is verboden. Inbreuken op het auteursrecht zullen burgerlijk en strafrechterlijk vervolgd worden.

BC Victoria geeft aan de bezoeker van deze website wel de toelating om de opgenomen gegevens te kopiëren, af te drukken en aan te wenden op voorwaarde dat deze gegevens louter voor informatieve doeleinden van de bezoeker worden aangewend, en met uitsluiting van elke verdere verveelvoudiging, distributie, commercialisatie of exploitatie onder derden.

Vragen & opmerkingen

Mochten er onjuistheden op deze site staan vermeld, werkt een bepaald element niet naar behoren, of heb je suggesties om de site verder te verbeteren, neem dan contact op met een van de website beheerders van BC Victoria. Bij voorbaat dank!.

Website beheerders

Inhoud
Jessie van Wijk
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Techniek
Maurice Herben
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.