Zaterdagavond speelde Victoria 1 haar laatste thuisduel tegen DKC uit Den Haag. Een sfeervolle wedstrijd, aangezien DKC een volle bus supporters had meegenomen voor een gezellig weekend in het altijd mooie Zuid-Limburg.

Ben en Freek moesten in hun wedstrijd tegen Mark Caljouw en Thomas Wijers de eerste set uit handen geven, maar maakten dit in de 2e en 3e set goed, waardoor de score op 1-0 kwam. Lieke en Jessie kwamen in de eerste set op grote achterstand tegen Ginny Severien en Eefje Besselink, maar wisten deze alsnog te winnen. In de tweede set werd door de dames van DKC een grote achterstand omgezet in setwinst, waarna zij ook de derde set wonnen; 1-1.

Robert speelt de laatste weken erg goed, en zette deze lijn ook door tegen Dennis van Daalen de Jel. In twee spannende sets was Robert net de betere, waardoor de tussenstand op 2-1 kwam. Mireille deed wat ze kon tegen Soraya, maar kon zoals verwacht weinig potten breken. Ook Lieke was niet opgewassen tegen het slimme en krachtige spel van Ginny Severien en verloor in 2 sets.

Birger mocht proberen zijn kunstje van de uitwedstrijd proberen te herhalen tegen Mark Caljouw. Mark speelde echter een erg sterke wedstrijd, waardoor Birger toch duidelijk in 2 sets verloor. Tussenstand 2-4.

Den en Denise konden in de eerste set goed bijblijven tegen Eefje Besselink en Bouke van Bergen Bravenboer, maar verloren nipt. In de tweede set waren de spelers van DKC duidelijk sterker. Freek en Jessie speelden tegen Soraya en Dennis, maar door veel fouten aan het net aan Victoriaanse zijde, werd deze wedstrijd redelijk kansloos verloren, waardoor de eindstand op 2-6 kwam.

Hierdoor blijft Victoria laatste op 1 punt van Slotermeer. De achtste plek lijkt redelijk ver weg en er zal volgende week in Amstelveen dus gestreden worden om plek 9 en dan is het afwachten wat in de eerste divisie gebeurd.