Team 1 reisde zaterdagmiddag af naar Amstelveen voor het laatste duel in de reguliere competitie. Het team moest meer punten halen dan Slotermeer in hun wedstrijd tegen Duinwijck, om van de 10e plek af te komen. In de afgelopen weken was de achterstand flink verkleind, zodat het team vertrouwen had in het bereiken van een 9e plek, door het behalen van voldoende punten tegen van Zijderveld.

Echter, aan het eind van zaterdagavond bleek niets minder waar te zijn.; er werd vrij kansloos met 8-0 verloren.

Freek en Ben speelden een aardige dubbel, voornamelijk in de 2e set, maar in de 3e set waren tegenstanders Lester Oei en Norbert van Barneveld beter, waardoor de overwinning ging naar van Zijderveld. Jessie en Lieke startten vol vertrouwen tegen Elisa Piek en Linda Chen, daar de thuiswedstrijd in 2 sets gewonnen werd. Lieke en Jessie speelden echter zwaar onder niveau. In de tweede set kwamen zij wel nog terug van een 19-12 en 20-15 achterstand, maar op 20-20 gaven ze het alsnog weg

Dan de singles; Birger speelde zijn bekende 3-sets single, met veel lange rally's en veel vlieg- en duikwerk, maar Justin Teeuwen bleek uiteindelijk beter. Robert had geen antwoord op het goede spel van Lester Oei en verloor duidelijk in twee games. Mireille van Daal leek voor het eerste punt te gaan zorgen in haar single. Na een duidelijk gewonnen 1e set en een verloren 2e, kwam zij op een 15-10 voorsprong. Echter was de koek ineens op en ging Linda Chen er toch met de overwinning vandoor. Lieke speelde haar single tegen Alida Chen; na een verloren 1e set, kwam ook Lieke op een 15-10 voorsprong, maar was haar tegenstander daarna beter.

De gemengddubbel van Ben en Denise tegen Norbert van Barneveld en Elisa Piek was in de eerste set spannend en werd nipt in de verlenging verloren. In de tweede set was het verzet van Ben en Denise gebroken.

Freek en Jessie speelden tegen Justin en Alida en gaven in de eerste set een 17-12 voorsprong weg en verloren in de verlenging. De tweede set werd nog gewonnen, maar in de derde set was de koek op.

Een jammer einde van het reguliere gedeelte van de competitie. Victoria 1 is nu afhankelijk van de stand in de eerste divisie. Mocht TFS alsnog kampioen worden, degradeert Victoria direct uit de eredivisie. Mocht TFS dit niet lukken, dan speelt het team promotie-degradatie wedstrijden tegen dit team, eind februari.