Heel Nederland staat volgende week in het teken van Sport en Bewegen, tijdens de Nationale Sportweek. In het kader van deze Nationale Sportweek organiseert de Gemeente Heerlen op Sportpark NEC ’92 een grote sportdag van 13.00-17.00 uur.

BC Victoria sluit hierbij aan met het jaarlijkse schoolbadminton toernooi. Dit jaar heeft BC Victoria, met behulp van vrijwilligers en stagiaires van het CIOS, de afgelopen weken op 11 basisscholen kennismakingslessen badminton tijdens de gymlessen van de groepen 4 t/m 6 uitgevoerd. Aan de hand van deze lessen konden kinderen zich via school inschrijven voor het jaarlijkse Chocolade Badmintontoernooi.

Dit toernooi zal op woensdag 24 april a.s. plaatsvinden in Sporthal de Varenbeuk. Zijn er op jouw basisschool nu geen lessen gegeven of heb je je niet opgegeven? Kom gezellig kijken; je kunt namelijk ook gewoon lekker een potje badmintonnen op de badmintoninstuif die naast het toernooi plaatsvindt. Deze instuif is voor alle kinderen van 6 t/m 12 jaar. Kinderen zijn van 13.00-17.00 uur welkom bij Sporthal de Varenbeuk.