Omdat de dames eerder klaar waren met hun dubbel werden eerst beide dames singles gespeeld. Benthe domineerde haar tegenstandster, welke steeds niet meer dan een handvol punten kon scoren. Naarmate de wedstrijd vorderde steeg het zelfvertrouwen van Benthe en werden we getrakteerd op enkele prachtig geplaatste slagen. Ze kon zich wel veroorloven om een beetje te experimenteren met technieken. Nadia won haar eerste set met een minimaal verschil van 2 punten, helaas won de tegenstandster de tweede set (met alweer een minimaal verschil). Dat betekende een derde set, terwijl beide speelsters overduidelijk aardig vermoeid begonnen te worden. De derde set ging alweer gelijk op, maar helaas werd deze verloren door Nadia. Hoe dan ook een spannende wedstrijd en een enorme inzet van onze Nadia.

Halverwege de wedstrijd staan we voor met 3-1. Tijd voor de heren om hun singles te spelen. Joshua overwon overtuigend in een tweesetter, verliezen kunnen we al niet meer. Tactisch waren Joshua en Iris aan elkaar gewaagd, maar Joshua had een technisch voordeel, vooral defensief speelde hij veel beter dan zijn tegenstander, stap voor stap kwam hij rustig steeds dichterbij zijn overwinning. Wanda had het iets moeilijker, hij kwam tegen de moeilijkste tegenstander. Desondanks won hij de eerste set overtuigend met 21-10. In de tweede set paste de tegenstander haar spel iets aan, toen ging het erg gelijk op, punt voor punt klommen beide spelers richting de 21. Uiteindelijk won de tegenstandster met 20-22, nog een driesetter dus. Ook hier sloeg de vermoeidheid toe, bij beide spelers zag je steeds meer kleine foutjes. Na een titanenstrijd werd de derde set helaas door de tegenstander gewonnen.

In de mix-wedstrijden zou dus besloten worden of we gelijk zouden spelen of toch winnen. Na de eerste mix was al vrij snel duidelijk dat we zouden winnen. Benthe en Joshua wonnen overtuigend beide sets met 21-16. De laatste mix, van Wanda en Danisha, begon met een verloren set. Daarna werd keihard teruggevochten met een gewonnen tweede set. In de derde set veranderden Wanda en Danisha ietwat van tactiek, dit had een groot effect en de laatste set werd met een prachtig resultaat, 21-10 afgesloten.

Met vier drie-setters was het nog effe spannend, soms leek het gelijk op te gaan. Uiteindelijk toch met 6-2 gewonnen. Van de 20 gespeelde sets hebben we er 14 gewonnen, dus de getallen geven toch aan dat we stukken beter gepresteerd hebben dan de tegenstander. Dit is, wat de coach betreft, vooral te danken aan het feit dat dit team altijd blijft volhouden, ook bij (tijdelijke) achterstand. En iedereen is ondertussen goed op elkaar ingespeeld.