Onze jongens, Wesley en Nolan komen nog wat tekort tegen de vaak volwassen mannen. Op techniek doet Nolan niet onder maar qua kracht moet hij nog groeien. Wesley daarentegen heeft kracht genoeg maar moet leren te doseren en te plaatsen. De partijen waarin de jongens moeten spelen zijn dan ook vaak moeilijke wedstrijden. Ze spelen zeker niet slecht maar komen vaak net tekort om de wedstrijd naar hun toe te trekken. Nolan had het de eerste paar wedstrijden echt moeilijk. Niets lukte en zijn zelfvertrouwen kreeg een behoorlijke deuk. Dit lijkt na de laatste 2 wedstrijden weer terug te zijn gekomen. Hij heeft misschien niet gewonnen maar hij kwam heel dichtbij.  Ook in de MxD merk je dat de heren wat tekort komen qua kracht of slim speelgedrag.

Onze 3 dames, Jian, Demi en Lotte zijn wat meer aan hun tegenspeelster gewaagd. Lotte speelde een paar voortreffelijke wedstrijden. Van haar 5 enkelpartijen heeft ze er 2 gewonnen maar 2 andere partijen in een derde set met 22/20 verloren.  De wedstrijden waren dan ook erg spannend om te zien. Het punt ging dan niet naar ons maar verloren is de wedstrijd ook niet.   Jian heeft 2 van de 3 enkelpartijen gewonnen.  Maar ook hier moest een driesetter het verschil maken en helaas ging ook hier het punt naar de tegenstander. Demi heeft van de 3 enkelpartijen er 2 wedstrijden gewonnen. De derde wedstrijd was echt te zwaar voor haar.  Ze maakt zich te vaak zorgen of ze wel goed genoeg is voor dit team.  Dit is een groeipunt voor haar.  De damesdubbel is in wisselende samenstelling gespeeld en werd vaak gewonnen. Hieruit blijkt dat de dames goed meekunnen in deze afdeling.

We hebben hele mooie en spannende wedstrijden gezien.  De tussenstand is een vijfde plaats met een achterstand van 3 punten op de nummer 4. Tot nu toe heeft het team 15 driesetters gespeeld. Hiervan zijn er 10 verloren. Dit aantal laat zien dat ze het goed doen maar net iets te kort komen of soms net pech hebben.

In ieder geval hebben ze het gezellig met elkaar en gaan ze goed om met het feit dat de gemiddelde leeftijd van de tegenstander een stukje hoger ligt. We hopen dat ze de tweede helft van de competitie ook hun best blijven doen en dat er groei in hun spel zit.   Tot nog toe hebben ze het goed gedaan. Mijn complimenten aan alle spelers.