Wij zouden zeer verheugd zijn als onze aanbieding u aanspreekt en wij u als deelnemer op 7 november 2017 welkom mogen heten. Enkele bedrijven, deelnemers van verleden jaar, hebben reeds hun komst aangekondigd. Ook zij verheugen zich op nieuwe ontmoetingen.
Met uw deelname ondersteunt u ook het Badminton Talentproject van BC Victoria. De opbrengst van deze avond wordt via onze Stichting beschikbaar gesteld t.b.v. verschillende opleidingsactiviteiten van talentvolle kinderen en aankomende badmintontoppers.
En nu het sportgebeuren!
Bedrijven kunnen zelf hun (groepen) teams voor het dubbel-blitz toernooi op tijd samenstellen (per team 5 wedstrijden van 12 minuten).
De teams bestaan uit minstens 2 en maximaal 3 personen.
Bij de wedstrijdindeling wordt met het spelniveau van de deelnemers rekening gehouden. Gevorderden met enige wedstrijdervaring en beginners zonder wedstrijdervaring spelen in aparte groepen of worden in teams gecombineerd.
In een 2. Gedeelte van het sportieve gebeuren worden wedstrijden opgezet
met nieuw gemeengde dubbels. Hier kunnen dan nog per deelnemer prijzen
gewonnen worden.
De deelnemers hoeven alleen sportschoenen- en kleding mee te nemen. Shuttles worden door ons ter beschikking gesteld. Ook rackets kunnen bij ons worden geleend.
Uiteraard hebben wij ook aan de inwendige mens gedacht. Graag ontvangen wij u na uw sportieve inspanningen in een gezellige ambiance – het sport café Time-Out – voor een welverdiend drankje, een luxe buffet en voor een gezellige babbel.
Het spoorboekje voor de avond ziet er als volgt uit:
17.30uur Ontvangst met koffie/thee en een broodje
in de sporthal In de Biessen voor een kennismaking en een
eerste gezellige babbel
18.00uur Inspelen op de badmintonbanen
Indeling van de deelnemers en de teams
18.15uur Begin van de teamwedstrijden
19.30 uur Start van het 2. Gedeelte met nieuwe koppels
20.45uur Douchen
21.00uur Bar en buffet geopend
21.45uur Uitreiking van de prijzen aan de winnaars
22.30uur Sluiting

Plaats: Sporthal In de Biessen, Gravin Schönbornlaan 4, Hoensbroek (naast zwembad Otterveurdt)
Graag zouden wij voor 31 oktober 2017 via het bijgevoegde inschrijfformulier of per mail ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) een bericht over een mogelijke deelname ontvangen.
Voor deelname vragen wij een bijdrage van € 100 per team. Het steunbedrag vragen wij na aanmelding op de bankrekening 962262005 van de Stichting Victoria 2000 over te maken, onder vermelding van de teamnaam. Een donatiekwitantie stellen wij op aanvraag beschikbaar.

Voor verdere informatie kunt u terecht bij Franz-Josef Breuer, voorzitter, tel. 045-5217981, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Stichting Victoria 2000
De Supporters- en Donateursclub Victoria 2000