Na een valse start heeft het 1e Team van BC Victoria in het afgelopen weekend de eerste 2 thuiswedstrijden gespeeld. Met een brede selectie werd de strijd met de teams uit Amersfoort en Wijchen aangegaan. Ook al werden geen punten behaald, toch stond er een echt Victoria-team voor ieder punt te knokken. Dankzij de fantastische ondersteuning van een aantal spelers uit de “oud-ledengroep De Deyl” herleefde het bekende Victoria-gevoel.

Een begin is gemaakt en Victoria kan weer positief vooruit kijken. Voor de verdere wedstrijden zal victoria proberen het team nog aan te vullen en te versterken.

Zodoende zal aan alle wedstrijdverplichtingen voldaan worden. Ook zal, in deze zelf genoemde overgangsperiode, de club de basis leggen voor een opbouw van een team voor de toekomst. Daarbij zullen zeker ook de echte Victoria-vrienden de club helpen, die ons in de afgelopen, moeilijke maanden bijgestaan en ondersteund hebben.

In tegenstelling tot enkele berichten kunnen wij vermelden dat Victoria leeft en ook in de toekomst voor een hoog niveau badminton, een goede jeugdopleiding en internationale topevenementen zal staan. Daar zorgt de Victoriafamilie voor, die al bijna 60 jaar solidair en sterk is. Bij deze dank aan de faire en respectvolle berichtgeving van het Limburgs Dagblad.

Aanstaand weekend staat de Limburgse derby voor de deur.

Zaterdag, 30-9-2017 start om 19.00 uur de wedstrijd in Roosteren. Victoria zal proberen zichzelf zo goed mogelijk te verkopen.

 

Franz-Josef Breuer, voorzitter en sport coördinator van BC Victoria