Lars en Dyonne deden het enorm goed voor de eerste keer op het LJK en toonden karakter en sportiviteit in hun partijen u11. Samen behaalden ze zelfs een super 3e plek in het Gemengddubbel.
Benthe en Myrthe speelden U13 en deden dit ook met verve. Enkele partijen werden gewonnen, maar helaas niet genoeg om in de prijzen te vallen.
Benthe behaalde met partner Noah de kwartfinale waarin ze maar nipt verloren van de latere winnaars.

In de U15 klasse speelden diverse spelers mee. Nolan had niet zijn beste weekend en kon geen potten breken.
Demi behaalde in de mix de kwartfinale, maar kon helaas de halve finale niet bereiken.
Jian en Lotte speelden de halve finale in het Meisjesdubbel, maar kwamen helaas te kort. Een mooie 3/4 plek voor onze dames.
In de meisjesenkel behaalde Lotte de finale. Vorig jaar werd zij met goed spel al Limburgs kampioen in de U13 klasse en de verwachting was dat ze dit jaar niet ditzelfde kon doen in een klasse hoger.
Echter, Lotte speelde fantastisch en behaalde in 2 sets de titel binnen. Gefeliciteeerd Lotte.

In de U17 klasse behaalden Jenell en Denis de finale in het gemengddubbel. Hierin waren ze helaas niet opgewassen tegen een sterk koppel. Een fraaie tweede plek!
In de single behaalde Denis ook de finale, maar moest daarin wederom zijn meerdere erkennen in Dion. Geen schande, maar toch jammer voor Denis.
Toch een toptoernooi voor Denis!
Ook Wesley speelde in zowel de U17 als de U19 klasse. Een aantal fraaie partijen met als beste resultaat de kwartfinale in de jongensdubbel, welke hij verloor van de latere winnaars.

In de U19 klasse behaalde Nadia ook de finale. Hierin was zij helaas niet opgewassen tegen haar tegenstander! Ook hier een fantastisch resultaat met een tweede plek in de damessingle!
Ook Vera speelde mee in de U19 klasse. Zij wist geen finaleplek te behalen, maar toonde haar vechtlust en sportiviteit.

De jeugd van Victoria heeft zich dus van haar beste kant laten zien!