In het kader van het project “blijf in beweging”, organiseert BC Victoria in afspraak met de Gemeente Heerlen in sporthal In de Biessen, Hoensbroek van 14.00 - 17.00 uur een sportdag die de jeugd niet missen mag.

 

Met het “Chocolade-Toernooi “als Badminton –Schoolkampioenschappen sluit BC Victoria het Schoolbadmintonproject 2017 af.

In voorbereiding op dit Kampioenschap heeft BC Victoria in de laatste weken op 11 basisscholen kennismakingslessen tijdens de gymlessen voor de groepen 4,5 en 6 gegeven en voor 3 basisscholen lessen als deelproject “Naschools sporten of bewegen”(NSOB) verzorgd.

 

Het ”Chocolade-toernooi “vindt plaats in de sporthal In de Biessen, Hoensbroek in de tijd van 14.00 – 17.00 uur.

Ieder leerling van de groepen 4,5 en 6 van de Basisscholen is welkom. Inschrijving van tevoren is niet noodzakelijk. Sportkleding is nodig, rackets en shuttles worden door de club beschikbaar gesteld. Deelname is gratis.

Gaarne om 13.45 uur aanwezig te zijn, daar het toernooi om 14.00 uur geopend wordt. Iedere deelnemer ontvangt een chocolade-presentje en voor de beste 3 deelnemers per groep liggen prijzen klaar.

 

Verder is naast het toernooi een badmintoninstuif. Deze instuif is open voor alle kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Hier kun je kort of lang kennis maken met de badmintonsport.

Iedereen is van harte welkom in de tijd van 14.00 – 17.00 uur in de

Sporthal In de Biessen, Hoensbroek.

Kom dus niet alleen kijken, maar doe mee en wie weet is badminton wel een nieuwe sportieve uitdaging voor de toekomst!!!