Zoals altijd werd er begonnen met de herendubbel en de damesdubbel. Jian en Demi, net als Nolan en Lotte, zaten lekker in het spel. De tegenstander kon dan ook geen vuist maken en beide wedstrijden werden gewonnen. Het zag er goed uit voor onze spelers. Ze waren beduidend beter dus de rest van de partijen mocht ook geen probleem worden. Demi en Jian begonnen met de damesenkel. Ze speelde een voortrekkelijk spel en lieten zich niet uit hun concentratie brengen. Ook deze partijen werden gewonnen.

De herenenkel werd door Nolan en Lotte gespeeld. Nolan deed wat hij moest doen en liet van de tegenstander niets heel. Het vijfde punt was binnen. De kids waren blij maar Lotte was nog aan het spelen aangezien haar tweede set niet goed was. Niets lukte haar meer. Ze liet zich verleiden door het harde spel van de tegenstander. Na een hele goede eerste set, kwam een hele slechte tweede set. De derde set was ze weer helemaal terug en versloeg de tegenstander met 21-4.

Nu nog de mix partijen winnen dan waren ze echte kampioenen. Jian en Nolan speelde samen en Demi en Lotte speelde met samen.

De tegenstander kwam ook hier niet aan te pas. Beide partijen werden glansrijk gewonnen.

Alle ouders kwamen naar de zaal toe om het kampioenschap te vieren. De kinderchampagne werd ontkurkt, de partypoppers knalde.

Van de supportersclub kregen de spelers en de coaches bloemen. Van de ouders kregen ze cadeautjes. De huldiging was echt leuk en gezellig. Alle ouders en Victorianen waren trots op onze spelers. Na afloop zijn we gezellig met zijn alle naar Mc Donalds gegaan en het heugelijk feit gevierd.

Ik wil alle ouders bedanken voor hun support. En een speciale dank aan Humberto voor het mee coachen. Samen hebben we er een succesvolle competitie van gemaakt . Het was sportief gezien een goed jaar maar het was ook heel gezellig met alle ouders en kinderen. Bedankt allemaal.

Marlie Sevriens