In de U11 klasse speelde de jonge Bionda mee, maar kon helaas geen wedstrijd winnen. In de meisjesdubbel moest zij zelfs bij de U13 meedoen, maar dit bleek nog een maatje te groot.

In de U13 klasse speelden Indy, Bram en Benthe. Indy en Bram speelden voor wat zij waard waren, maar konden niet meedoen voor de prijzen.
Benthe daarentegen werd in de meisjesenkel 2e, in een finale waar ze van de 1e geplaatste verloor. In de meisjesdubbel wist ze het toernooi zelfs te winnen!!

In de U15 klasse speelden Danisha en Nadia samen de meisjesdubbel, maar verloren helaas in de kwartfinale.
In diezelfde meisjesdubbel reikte het gouden duo Lotte en Jian tot de finale, maar behaalden deze keer helaas zilver. De tegenstanders waren dit maal te sterk.

In de meisjessingle behaalden Demi en Jian beiden de kwartfinale, maar konden helaas geen plek in de halve finale bemachtigen.
Lotte behaalde de halve finale wel, maar verloor daarin van de toernooiwinnares.

Ook Nolan kwam tot de halve finale in al zijn onderdelen, waaronder de mix met Lotte, maar verloor daarin helaas ook telkens van de latere winnaars.

In de klasse U17 speelden Joshua en Denis de jongensenkel. Joshua verloor helaas de poule, maar Denis schopte het tot de finale, waarin hij uiteindelijk de overwinning behaalde.
Samen met Jenell wist hij ook nog de mixfinale te behalen en deze nipt te winnen.
Twee titels dus voor Denis!

Vandaag mag iedereen genieten van een vrije dag, ook wel eens leuk!