De eerste wedstrijden begonnen met de dubbelpartijen. Nolan en Lotte tegen Siebe en Deejay. We wisten dat dit hele goede spelers waren en dat het een hele kluif zou zijn om van hun te winnen. De eerste helft stonden onze spelers verrassend aan kop. Niet veel maar toch.  Ze wonnen de set met 21-18 de tweede partij wisselde ze met verlies maar konden dit gelukkig draaien na de rust. Eindstand 21-15. Het eerste punt was binnen.  Jian en Demi moesten tegen Daan en Abel. Dit was ook al een hele spannende wedstrijd en we wisten van te voren niet goed waar we van moesten uitgaan. Zouden ze deze kunnen winnen. De eerste set bleven de twee ploegen dicht bij elkaar met een lichte voorsprong voor Rebeo. Op het laatst kropen de dames langszij en voorbij. Eerste set 22-20. De tweede set ging niet helemaal goed. De dames gingen zelf wat meer fouten maken waardoor de winst naar de tegenstander ging stand 14-21. Een derde set meest een winnaar aanwijzen. De dames hadden zich herpakt ma een matige tweede set en begonnen goed aan hun set. De tegenstander bleek echter toch te sterk en ze verloren nipt met 19-21. Maar wat een wedstrijd was dit.
 
Tussenstand 1-1. De verwachting was nog gehaald.  De enkels eerden ingezet. Nolan had het erg zwaar tegen de sterkere Deejay hij verloor zijn partij kansloos met 6-21 en 11-21. De tweede set vocht hij wel meer voor zijn punten. Jian, Lotte en De,inkochten tegelijkertijd aantreden.  Demi was snel klaar met haar partij. Ze liet de tegenstander alle hoeken van het veld zien en won met 21-5 en 21-6. Jian koets er wat hardr voor vechten maar ook zij liet de tegenstander rennen en kon steeds op voorsprong blijven. Door tactisch goed spel en rustig blijven was ze geen moment in de problemen. Zij won haar wedstrijd met 21-15 en 21-11. Lotte daarentegen had het zwaar tegen Siebe. Ze had te lang nodig om tijdens de eerste helft in de wedstrijd te komen en verloor daardoor met 13-21. De tweede set zat ze er helemaal in en won met de zelfde stand 21-13. Deze twee waren aan elkaar gewaagt en het was dan ook een schitterende partij om naar te kijken. Helaas had ze zoveel meiten geven dat ze  was en kon de derde set niet meer bijbenen. Toch bleef ze vechten maar moest in Siebe haar meerdere zien met een stand van 13-21.  Tussenstand 3-3. We lagen nog altijd op koers.
 
De mixen werden gespeeld. Jian en Nolan tegen Deeyai en Daan. Deze wedstrijd ging eenvoudig naar onze spelers. Het vierde punt was binnen.  De laatste wedstrijd tussen Demi en Lotte en Abel en Siebe werd weer een spannende wedstrijd. De tegenpartij wist onze dames steeds te verleiden door hard te slaan in plaats van tactisch spel te spelen. Hierdoor verloren ze de eerste set met 12-21. De tweede set konden zij zich rustig houden wat hun spel ten goede kwam. Ze speelden mooi strak en speelde een goed afwisselend spel. De tegenstander had hier beduidend meer moeite mee en verloor de tweede set met 21-17. Alweer moest een derde set de winnaar aanwijzen. Dit werd een thriller. De punten gingen over en weer. De supporters werden langzaam bloednerveus en lieten zich bij ieder punt horen. De spanning steeg en steeg. De dames draaide met 7-11 achterstand van speelhelft maar ze bleven erin geloven en kroppen langzaam dichterbij. Uiteindelijk na een bloedstollende finale wonnen de dames met 21-19.  Uit het luide gejuich was de ontspanning dat ze gewonnen hadden duidelijk te merken.
 
Eindstand 5-3 winst.  Na deze geweldige wedstrijden zijn we gezellig met zijn alle naar MC Donalids gegaan om te ontwinden. Wat een wedstrijd gewoon geweldig. Dit zijn de wedstrijden die je elke keer zou moeten hebben. Aan de spelers een hele dikke pluim wat een fantastisch spel hebben jullie laten zien.