In de wedstrijd tegen van Zijderveld, begonnen de beide dubbels met een 3-setter. De heren verloren deze, de dames waren op tijd bij de les en wonnen in 3 sets.
Robert speelde een solide wedstrijd en won in 2 sets van Marco de Haan. Lieke speelde tegen oud- Victoriaan Mireille en na een eerste close set, won ze de 2e overtuigend.
Niels had een moeizame 1e set tegen Thomas, waarna hij in de 2e set zijn gamepoints niet kon verzilveren en in de verlenging verloor.
Jessie speelde tegen Ieva Pope en wist de eerste set na grote achterstand te winnen. De tweede ging duidelijk naar Pope en in de derde set waren er op het einde teveel foutjes.
Ben en Rachelle speelden een prima wedstrijd na een slechte start en wonnen in 2 sets.
Marloes en Robert wonnen de 1e set van Mireille en Elwin, maar konden deze lijn niet doorzetten en verloren in 3 sets.

Zondag dan de derby. Vooraf werd gehoopt op 3 punten. Toen echter bleek dat kopvrouw Wendy Hoeve geblesseerd aan de kant bleef, was er hoop op meer.
De herendubbel ging in 2 sets naar Roosterse kant, na een spannende eerste set.
De damesdubbel ging simpel naar Victoria, maar al in de eerste set raakte Lieke geblesseerd. De wedstrijd werd uitgespeeld, maar duidelijk was dat Lieke niet kon singelen.
Rachelle, herstellende van een blessure, moest daardoor toch aan de bak tegen Birthe.
Dit deed zij echter prima en won in 2 sets.
Robert speelde tegen Frank Vermeesch en verloor de eerste set. De tweede en derde gingen allebei gelijk op, maar Robert wist telkens op het einde een paar punten voorsprong te pakken en de wedstrijd uitspelen.
Jessie speelde een slechte wedstrijd tegen Reni. De eerste set werd een grote voorsprong weggegeven. De tweede en derde set werden daarna met de grootst mogelijke moeite binnen gehaald, maar het punt was er voor Victoria.
Niels had het zwaar tegen de sterk spelende Marijn Put en verloor dan ook in 2 sets.
Marloes en Robert speelden GD 1 tegen Nico en Birthe en kwamen geen moment in de buurt van setwinst. Ben en Rachelle speelden ook geen beste GD tegen Marijn en Anne. Teveel fouten kostten hen de wedstrijd.
Uiteindelijk 4-4, waar het team blij mee is.

Volgende week de thuiswedstrijd tegen Hoorn.
Zaterdagavond om 19.00 uur in sporthal de Palemig!!
Het team hoopt wederom op uw steun!