Om 10 uur moesten we beginnen met de wedstrijden. Aangezien het een kleine zaal is met veel spelers was er 1 baan voor ons beschikbaar.

Hierdoor werd het een lange zit voor iedereen. Nolan en Lotte begonnen met de jongensdubbel. Ze speelde een goed spel en al waren ze veel sterker dan de tegenpartij ze verslapten niet en wonnen met gemak. Daarna was het de beurt aan Jian en Demi voor de damesdubbel. Zij begonnen sterk aan hun eerste set en wonnen deze ook met gemak. In de tweede set was het toch moeizamer en rouleerde ze niet meer goed genoeg. De shuttles vielen niet zo gemakkelijk dan de eerste set. Ze bleven het toch proberen en konden zich op tijd herpakken. De tweede set ging ook naar onze dames.

Hierna waren de enkelpartijen aan de beurt. Nolan speelde vandaag echt goed. Geen fratsen maar gewoon doen waar hij goed in is. Hij won zijn eerste set royaal. De tweede partij liet hij het een beetje vieren maar won toch eenvoudig. JIan speelde een geweldige eerste set . De tweede set begon gelijk met de eerste set van Lotte. Ze gingen mooi gelijkmatig op de tussenstand bij allebei 11-0. Jian won uiteindelijk met 3 tegenpunten. Lotte kon de nul vasthouden. De tweede set verloor ze 1 punt doordat ze in het net sloeg. Het meisje tegen wie ze moest spelen was een invaller en kwam van een lager team. Zij was dan ook heel blij met haar punt. Demi had het vandaag zwaar. Ze is nog steeds verkouden en had dan ook wat moeite met het ademen. Ze speelde een goede partij maar had veel moeite met de tegenstander. De punten gingen over en weer. Net op het laatst wist ze langszij te komen en de tegenstander te verslaan met 23-21. De tweede set keek ze de hele tijd tegen een achterstand aan maar ging net met 11-10 voorsprong de pauze in. Nadat ze even,rust had werd haar spel beter en de tegenstander ging wat meer fouten maken. Hierdoor won ook Demi haar wedstrijd.

De beide mixen werden ook gemakkelijk gewonnen. Onze spelers waren duidelijk te sterk voor BC Roosteren met een stand van 8 tegen 0 en dan de standen in de wedstrijden was dat overduidelijk. De volle winst is weer in de pocket. Goed gespeeld dames en heer.

Dinsdag is de wedstrijd tegen Rebeo. We hopen dat zij met het originele team komen en niet met een versterkt team zodat het een faire wedstrijd zal worden.

Marlie Sevriens