In cat. 6 nylon speelden Wesley, Vera, Lotte en Jian. Vera en Wesley werden in de mix gelijk uitgeschakeld. Wesley won de eerste enkelpartij maar de tweede kon hij helaas niet winnend afsluiten. In de dubbel speelde hij een heel goed spel en werd het harde werken beloond met een tweede plaats!!

Vera speelde voor de eerste keer met Lyn Wouters. In de eerste set van de wedstrijd moesten ze duidelijk aan elkaar wennen. Daarna werd hun spel beter, maar het was helaas te laat. Ze verloren de eerste wedstrijd. Daarna kwam de wedstrijd waar 4 ouders op gewacht en gevreesd hadden. Vera en Lyn moesten tegen hun zusjes Lotte en Jian. De dames waren gewaarschuwd om een fair spel te spelen tegen elkaar maar wel voor de winst gaan. Hiervan maakte de jongste twee dan ook gebruik. Vera en Lyn verloren deze wedstrijd en lagen eruit. Vera moest daarna nog enkelen. Ze kwam tot de halve finale maar werd door de tegenstander eruit gewipt. Er moest wel nog gespeeld worden voor de derde en de vierde plaats. Na een geweldige wedstrijd kon Vera dit winnend afsluiten. De derde plaats was op zak!!

Onze twee jongste spelers waren alleen ingeschreven voor het dubbelspel. De eerste wedstrijd werd gelijk de meest beladen. De wedstrijd tegen een oud teamgenote. Lotte en Jian waren er dan ook op gebrand om deze wedstrijd te winnen. Ze speelden een voortreffelijke eerste set. De tweede set speelden ze nog steeds goed, maar gingen wat meer foutjes maken. Hierdoor won de tegenstander de tweede set nipt. De derde set werd alle hens aan dek gezet en werd de winst naar onze dames getrokken. Daarna moesten ze tegen Vera en Lyn. Deze werd ook winnend afgesloten. De laatste partij van de poule maakte niet veel meer uit, want ze waren door naar de halve finale maar ook deze wedstrijd lieten de dames niet liggen. Na tegen de eerst geplaatste te hebben gespeeld en gewonnen, werd de finale gespeeld. Ze speelden geweldig. Ze bewogen niet meer zoveel als in de andere wedstrijden, maar waren ook moe van de hele dag in de hal hangen. De eerste set ging redelijk gemakkelijk naar onze dames, maar de tweede set werd net verloren. Een derde set moest een winnaar aanwijzen. Het werd een zenuwslopend spel en het had beide kanten op kunnen gaan. Gelukkig hielden ze het hoofd koel en bleven geconcentreerd spelen. De vele shuttles die met een rot snelheid op hun afgevuurd werden sloegen beide dames terug of dat ze nooit iets anders doen. Verdiend wonnen zij de finale en mogen zij zich dit jaar LIMBURGS KAMPIOEN bij de SENIOREN CAT 6 NYLON noemen. Chapeau allemaal!

Marlie Sevriens